BEW/OldForward vrouwen koploper

De eerste wedstrijd van 2017 is flitsend gestart voor het combi team Old Forward/ BEW. Met een juiste instelling van een ieder: scherp en 100% inzet kon Kraggenburg weinig inbrengen tegen de trefzekerheid van de vrouwen.

Overleg

Onder het genot van een kop koffie bespraken trainer Bennie en leidster Gioia de opstelling.

De diverse mogelijkheden afgewogen stond er een juiste opstelling.

Tijdens de 1e helft waren de dames in evenwicht. De trefzekerheid van Hilde resulteerde in een ruststand van 0-2.

Na rust en met een deels nieuwe opstelling bleek al snel dat de wedstrijd gespeeld was.

Duels waren scherp, op het middenveld waren de teams gelijk.

Damesactie

Marit verdiende een pluim voor haar coaching achterin. De gehele verdediging kende een linie waar niet doorheen te breken was. Op 1 aanval na waar de bal terugsprong van de paal en net nog kon worden ingetikt. (1-3)

Lyanne en Rosanne scoorden beide en samen met Hilde zorgden zij voor een klinkende overwinning: 1-6

Als gevolg van deze overwinning staat het combi team nu als 1e op de ranglijst met 2 punten meer dan de nr 2, Steenwijkerwold.

Damesnawedstrijd

Vrouwenvoetbal is een onmisbaar onderdeel geworden van een voetbalvereniging. Kijkende naar de wedstrijd van vanmiddag zie je ook duidelijk dat er vooruitgang in zit. Mooie aanvallen en scherpe duels, kortom laat u overtuigen en bezoek eens een wedstrijd.