BEW 2 vs Olyphia 2

Gezien het derde op zaterdag een zuipfestijn had, hadden we deze week een jong elftal. Raymond van het derde was wel fit gebleven speciaal om zijn oude clubje te vernederen.

Jeffrey had in zijn 2de poging om iemand aan te wijzen Remko zo afgeschrikt dat hij niet durfde te komen dus plots werd de voorstopper als aanvoerder bekroond. Na de wedstrijd bedacht hij zich pas dat er ook een verslag bij hoorde, dus dit verslag staat vast vol onwaarheden maar er is tenminste een verslag :)

In de opstelling werd de laatste man ingevuld door een die hard verdediger, dat moet de pot dicht gaan houden! Het eerste half uur was BEW de betere maar Olyphia had ook een paar goede kansen. Het laatste kwartier begon Olyphia druk te zetten waardoor ze de overhand kregen maar niet konden scoren. Er werd bij BEW gevreesd voor het Emmeloord syndroom, het talent om veel kansen te missen...

Na een paar tactische meesterzetten begon de 2de helft weer goed voor BEW. Na een kwartiertje wist Koppuhs te scoren. Nog geen minuut erna volgde de 2de met een schot van Marv. Eindelijk had Olyphia de koppies hangen, het duurde niet lang of dat werd vervangen door woede en schaamte om het gedrag van de medespelers. Gelukkig is iedereen heel gebleven en wisten we nog een keer te scoren door een foutje van de Olyphia verdediging, Tjoekel kreeg hem voor het intikken.

Wat ik me verder nog kan herinneren is dat onze rooie duivel op doel er een paar onmogelijke ballen uit hield, ik erg blij was met Soul die overal was en vaak werd gepoogd om in 2en te hakken, Gerrit weer de oude Gerrit was, Hessel zijn uitschuif benen goed werkten en je Arend de pis niet snel lauw krijgt.

We werden nog verwend met een lekker biertje onder de douche, die hadden we wel verdiend.

Dit zijn weer ouderwets 3 punten waarmee we het 1ste elftal ook hebben geinspireerd!

Volgende week zal de zweiger een heel verhaal gaan vertellen zonder er een woord aan vuil te maken.