Finale Europa League

Zaterdag 6 februari speelde de F1 de finale Europa league wedstrijd in de zaal in Wolvega. Helaas met 3 spelers minder door ziekte. Het team liep het veld op en Iedereen stond direct op zijn of haar positie, alsof het afgesproken was. Vanaf het begin lag het tempo hoog en de volledige aandacht op de bal. Het kon dus ook niet uitblijven en David maakte een mooie 1-0. Oldeholtpade had geen schijn van kans want Michiel en Inge hielden de verdediging strak in de hand/voet.
Na een mooi staaltje overspel met Indy schoot Martijn nogmaals op doel, hij leek naast te gaan maar bleek zo'n strakke actie dat hij vlak voor de paal het doel in ging en zo maakte hij de eindstand 2-0
De tweede wedstrijd was tegen Wolvega. Nogmaals zeer mooi spel. Ook Thijs heeft in deze wedstrijd erg zijn best gedaan om het doel leeg te houden. Maar wat Vledder ook probeerde, de bal wilde er gewoon niet in.
Helaas kreeg Wolvega wel een gelukje en maakte een doelpunt. Het bleef bij 1-0 voor Wolvega.
De kleedkamer in om te wachten op de uitslag. Waar we volledig tegen onze verwachtingen in hoorden dat we wel degelijk met een prijs naar huis gingen! Nadat ze hoorden dat het de eerste prijs was, was dat gejuich in heel Wolvega te horen.
De verwachtingen van de spelers is ineens hoog, ja de verwachtingen voor BeW, dat die een extra prijzenkast gaan maken voor de vele overwinningen die nog gaan komen. Want de beker van deze Europa league ging mooi mee naar huis!