BEW 2 – IJhorst 3 (12-04)

Na een lange dag werken weer op weg naar huis, eten staat klaar, snel naar binnen werken en om 18:15 aanwezig zijn bij BEW. Op 1 minuut na gelukt maar dat wordt snel vergeven op zo’n tijdstip dus snel op weg naar IJhorst.

Om 18:50 kwamen we aan, snel omkleden en na 2 minuten warm lopen begint om 19:00 de wedstrijd. Het overwicht hadden we al snel en de kansen kwamen er ook achteraan maar die werden niet afgemaakt. Met de snelheid van Daan voorin en de trage verdediging was het vaak de diepte zoeken wat goed werkte. Na een zuiver doelpunt van Daan die onterecht af werd gekeurd door de scheids gingen we vrolijk door met aanvallen.

Na een half uurtje werd er een schot op doel niet goed verwerkt door de keeper en zijn verdedigers dus de bal lag op 1 meter van doel voor het intikken. Bij toeval stond Jappie daar niet ver van af en tikte de bal over de lijn, 0-1.

Na een korte break kwam de scheids ons weer halen voor een 2de helft.

Hierin waren we weer de betere, de tegenstander kreeg niet veel kansen maar een aantal voorzetten en schoten van afstand moesten we wel toestaan. Door het jonge elftal waar we mee op het veld stonden hadden we dusdanig veel loopvermogen dat de tegenstander steeds minder initiatief nam omdat deze kapot was.

Na een aanval en een voorzet vanaf de zijkant wist Lennard deze richting de kruising te rammen en de 0-2 was ook een feit.

Verder viel nog op dat de scheidsrechter adem te kort had, vaak had hij bij een overtreding de fluit in de mond maar kon hij de lucht niet vinden om er ook daadwerkelijk een geluid uit te krijgen. Gelukkig hadden we deze wedstrijd geen hulp nodig van de scheids en konden we deze tegen 12 man ook over de streep trekken.

Ik wil graag nog even alle jonge goden die mee hebben gespeeld bedanken, zonder jullie was de wedstrijd niet zo lekker verlopen!

Groeten,

De aanvoerder