seizoensafsluiting5


Op de dag dat normaliter in Assen de Dutch TT in Assen verreden werd, de laatste zaterdag van juni, werd er door een afvaardiging vrijwilligers van vv BEW een seizoensafsluiting georganiseerd. Daar er in Assen 'enkel kwalificatie-wedstrijden' verreden werden was de verwachting voor de opkomst naar wens. Overdag zou er een mixtoernooi plaats vinden tussen leden van BEW (zowel jeugd, dames en senioren) met aansluitend een gezellig BBQ met muzikale ondersteuning. In de gesponsorde tent van 'Tentverhuur Vledder' en een vrijwillige bijdrage van een van onze leden voor de muziek was de sfeer al snel gezellig.

Deze seizoensafsluiting is in plaats van de vrijwilligersavond gekomen. Een fijne dag samen met leden en vrijwilligers is het idee. De deelname aan het toernooi is gratis, de BBQ wordt ook geheel door de club verzorgd, enkel de drankjes moeten een avond als deze afgerekend worden. Op deze manier probeert de vereniging leden te betrekken en de vrijwilligers in het zonnetje te zetten voor een ieder die BEW een warm hart toe draagt (het zonnetje was zaterdag 25 juni ver te zoeken, maar de woorden van de voorzitter waren warm en stralend).

De deelnemers aan het mix-toernooi werden opgedeeld in ploegen van 5 personen, met als een naam een favoriete voetbalploeg (o.a. Ajax, Barcelona, sc Heerenveen en vv BEW kwamen voorbij). Alle ploegen speelden tegen elkaar en op basis van punten en doelsaldo kwam hier een winnaar uit, natuurlijk was dit vv BEW. Ze kregen een geldprijs gesponsored door de supportersvereniging. Het belangrijkste was het plezier die bij iedereen op de gezichten terug te lezen was.

Voor de BBQ waren zo'n 100 opgaven, helaas kwam niet alle 100 personen naar sportcomplex 'de Lange Wanden' doordat het de gehele dag regende. Ondanks dat was het een geslaagde BBQ, met prima vlees, de nodige gezelligheid en vrolijk makende borrels! Nadat iedereen was uitgegeten stapte Martin Rozeboom achter de draaitafel om de leden en vrijwilligers te vermaken met praatjes en plaatjes. Het naast het BEW complex afspelende jeu-des-boules toernooi genoot mee en bij beide verenigingen word er terug gekeken op een geslaagde middag en avond.

Tekst: Redactie vv BEW
Foto's: Jos Alta

seizoensafsluiting1seizoensafsluiting2seizoensafsluiting3seizoensafsluiting4