Lotenverkoop 2016-2017

De jeugd indeling van het verkoop van de loten is weer bekend, onze jonge verkoop toppers zullen zich weer vol enthousiastme op onze bezoekers storten om ze het winnende lot te verkopen.

 

De leiders zullen de informatie ook aan de kinderen geven zodat ze weten wanneer ze verwacht worden.

lotenverkoopschema

Tijdens de thuiswedstrijden van het 1e team van BEW die altijd op zondagmiddag gespeeld worden verkopen wij loten. Met deze loten kan men een leuke prijs winnen aan het eind van de wedstrijd. De opbrengst van deze lotenverkoop komt ten goede aan de jeugdteams van BEW, er worden zaken van bekostigd zoals het voetbalkamp en andere jeugdactiviteiten.

 

De traditie is dat twee spelers uit de JO11 of de JO13 samen met een jeugdleider de loeten verkopen om een zo hoog mogelijke opbrengst te verkrijgen. Ieder kind wordt één keer per jaar gevraagd om een zondagmiddag hierbij aanwezig te zijn, ze worden begeleid door een jeugdleider en krijgen ook iets te drinken.

 

Het duur maximaal 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd en is dus een kleine inspanning om een heleboel leuke extraatjes voor de jeugd te kunnen bekostigen.

 

Mocht je vragen hebben of bij de verkoop willen kijken dan ben je altijd welkom op de datums genoemd op de website.

 

http://www.vvbew.nl/vereniging/nieuws-archief/47-verenigingsnieuws/177-lotenverkoop-2016-2017

 

Misschien win je wel wat als je ook een lot koopt!