Bestuursleden gezocht

Met de Algemene Leden Vergadering van 15 oktober achter de deur kwam er ook een officieel einde aan het voorzitterschap van Remko Rozeboom bij vv BEW. Een officiele opvolger hebben we tot op heden nog niet kunnen vinden, maar deze vacature staat uiteraard momenteel wel open.

15 Oktober, 22 uur ongeveer was het laatste wapenfeit van Remko als voorzitter van vv BEW daar. De ALV werd afgesloten. Als bestuur en vereniging zijn wij Remko zeer erkentelijk voor zijn inzet de laatste zes jaar in het bestuur van vv BEW. De combinatie van werk en voetbal bleek niet meer optimaal. Zoals Remko zelf aan gaf 120% inzet is nodig als voorzitter en dat werd een onhaalbare klus. Als voorzitter was Remko een spin in het web binnen vv BEW die zich hard maakte voor het wel en wee van onze vereniging. Vorig jaar nam Jeroen Blum al afscheid van het bestuur. Met de komst van Dennis van der Laan(draaide al bijna 2 jaar mee) is het bestuur wel weer wat verstrekt, maar het moge duidelijk zijn dat we nog wel wat verse krachten kunnen gebruiken.

Lijkt jou het wat om toegevoegd te worden aan het bestuur laat het dan weten. Eerst mee draaien is uiteraard geen probleem, zodat je rustig kan kijken of het daadwerkelijk de moeite waard is. De functie van voorzitter is er een waar we uiteindelijk niet zonder kunnen. Wie zegt 'dat lijkt me wel wat', laat ook dat weten aan een van de huidige bestuursleden.