bewjasje

Door een tip vanuit de jeugdcommissie om kleding te verkopen vanuit BEW is er gekeken naar mogelijkheden om op een makkelijke manier een breed assortiment kleding te kunnen verkopen. Door interne contacten zijn we bij Sjouke van der Heide uitgekomen welke ons verraste met een mooie laagdrempelige optie, een webshop met daarop een kant en klaar assortiment voor een lage prijs.

Na een aantal weken is nu alles geregeld en is de webshop online, in het hoofdmenu kunt u nu klikken op de webshop waardoor u naar de pagina van de webshop word begeleid. Het assortiment gaat van standaard shirts, broeken en sokken tot ballen handschoenen en andere handige accessoires.

U kunt de producten thuis laten bezorgen, ophalen in bij het bedrijf in Oosterwolde of bij BEW ophalen (als er producten klaar liggen zullen deze eens in de zoveel dagen opgehaald worden door ons waardoor er geen verzend kosten berekend worden).

Veel plezier met de nieuwe webshop en we hopen veel mensen in omgeving Vledder met de prachtige blauw witte kleding te zien, de borst vooruit met het BEW logo.