klaas

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen van het eerste elftal is er in de 10e minuut van de wedstrijd officieel een einde gekomen aan 10 jaar leiderschap van Klaas. Klaas is in het tijdperk van trainer Isak de Vries begonnen als leider van het tweede elftal. In geval van nood haalde hij destijds zijn vijftienjarige zoon Martijn uit bed om ervoor te zorgen dat er met voldoende man op pad werd gegaan. Een uitdaging die hoort bij het beroep van leider van voetbal vereniging BEW. Na zijn periode als leider van het tweede is Klaas gestart als leider van het eerste elftal, dit is inmiddels ruim 10 jaar geleden. In geval het tweede in nood zat met begleiders dan schoof Klaas bij.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en heeft Klaas 5 trainers mee gemaakt bij de club. Een vierde plaats is de hoogste notering die het eerste elftal in die tijd heeft kunnen bewerkstelllingen. Het zouu mooi zijn als BEW ooit nog eens een stapje hoger zou kunnen maken, maar dat zal gaan gebeuren zonder de begleiding van Klaas. Samen met zijn compaan Arend is het eerste elftal de afgelopen jaren bijzonder verwend geweest. Niks werd aan het toeval overgelaten alles werd iedere wedstrijd en ieder seizoen tot in de puntjes geregeld. Onsinziens is dit ook altijd met veel plezier gebeurt en begrijpen wij als selectie de keuze van Klaas om het stokje na 10 jaar over te dragen.

Daarom wilde de selectie Klaas hartelijk danken voor zijn ruime inzet de afgelopen 10 jaren. Iedere vrijdagavond en iedere zondag was Klaas aanwezig op het voetbal veld. Omdat dit door de selectie zeer gewaardeerd werd en we Klaas hier graag aan willen herinneren hebben wij als eerste en tweede elftal een afscheidkado overhandigd.

Naast Klaas werden er ook een aantal afscheidnemende spelers in het zonnetje gezet en ook werd er een dankwoord uitgesproken naar de begeleiding van het eerste en tweede elftal.

afscheidnemende spelers