Hallo, wij zijn de redactie van vv BEW

Hallo iedereen,

 

Door het gemis van de Goal werden er weinig verslagen meer geschreven en was het nieuws niet meer bij iedereen bekend. We hebben een redactie opgericht om het nieuws weer naar onze leden, sponsoren, supporters en iedereen die het wil horen te brengen.

 

De redactie zal u het nieuws van de vereniging brengen op de site vvbew.nl en via Facebook. We brengen niet alleen het nieuws maar verslaan ook evenementen, zetten vrijwilligers en sponsoren in de spotlight, delen de meningen van onze leden met de “BEW en ik” berichten en zullen alle gelegenheden pakken om u op de hoogte te houden wat er speelt bij onze club.

 

Als u een wedstrijd verslag, nieuws bericht of een evenement wilt verslaan voor de club, dan moedigen wij dit van harte aan. U kunt alle vragen en verslagen kwijt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Als redactie van vv BEW stellen we ons graag even aan u voor:

 

Martin Rozeboom

Mijn naam is Martin Rozeboom, 27 jaar en woon alleen in de Kreuzeveen te Vledder. Al sinds mijn jeugd vind ik het leuk om verslagen te schrijven en vandaar dat ik na de benadering voor de BEW-Redactie niet lang na hoefde te denken. Op dit moment werk ik als Transport Coördinator bij DPD Nederland en voetbal ik zelf in de selectie van BEW, ook ben ik voor het tiende jaar actief binnen het bestuur van oudejaarsvereniging 'de Oliebol'. Binnen de redactie ben ik met name bezig met 'BEW en Ik' en met verslagen van de senioren, wat ik snel wil doortrekken naar de jeugd teams. Om in te haken op 'BEW en Ik' is mijn BEW-wens; Veel betrokkenheid en gezelligheid binnen de club en volgend jaar de competitiewedstrijd BEW - Old Forward terug op het programma, het liefste in de vierde klasse!

 

Marije Verlaat

Ik ben Marije Verlaat 27 jaar en ik woon in Steenwijk. Ik ben sinds mijn 14e lid van BEW en mag me nu eindelijk eens inzetten voor de club. De laatste twee seizoenen speel ik in ST Old Forward/BEW VR1 en deze samenwerking bevalt heel erg goed!

Over bevallen gesproken, ik heb een dochtertje van 2, Nina. Haar papa is René Verlaat. Hij heeft een aantal jaar geleden ook voor BEW gespeeld en er gaan geruchten dat hij weer terugkomt ;) Mijn zusje speelt bij de meisjes van BEW, mijn ouders draaien geregeld bardienst in de kantine en mijn zwager is met zijn bedrijf Kuiper & Vos Bouw sponsor van het 2e elftal van BEW. Mijn opa was vaak op de club te vinden en er is zelfs een pad op het terrein van BEW naar hem vernoemd! Ik vond het erg mooi dat toen hij overleden was, we de plechtigheid bij de club konden houden. Dit is mijn hoogtepunt maar ook mijn dieptepunt die ik bij BEW heb mogen beleven. Ik hoop ooit nog eens kampioen te worden dan is dat ook een hoogtepunt. Helaas, zijn we de afgelopen jaren iedere keer op de tweede plek geëindigd. Misschien wordt dit dan eindelijk ons seizoen!

 

Roelof Wink

Mijn naam is Roelof Wink geboren in 1958 te Wapse. Ik heb daar tot ongeveer mijn 27e gewoond. Op 16 sept. 1986 ben ik samen met Roelie in Vledder komen wonen en dat bevalt ons erg goed. Ik heb mijn actieve voetbal leven in Wapse doorgebracht als speler en keeper. Bestuurlijke ervaring opgedaan in het bestuur van Sp Wapse als secretaris. Daarnaast nog enkele jaren in het dorpsblad Sport en Samenspel gezeten. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als allround magazijn medewerker in Meppel bij Alliance Healthcare Management Service geneesmiddelen, heb ik nog enkele jaren deel uit gemaakt van de or.

Ik ben bij BEW betrokken geraakt toen Ramon lid werd van de verening. Eerst twee jaar als begeleider grensrechter bij de D pupillen, en de laatste vijf jaren als grensrechter bij het eerste elftal.

 

Jasper Sybrandy

Mijn naam is Jasper Sybrandy, woon aan het Markepad samen met Danielle, ben 30 jaar en geboren en getogen in Vledder. Voor mijn werk ben ik ICTer bij ICT Partners en heb mijn eigen bedrijf voor het ondersteunen van kleine bedrijven in alles wat met de ICT te maken heeft. Ik ben begonnen met voetballen op mijn 21ste en speel nu in het 2de, je kunt me gerust een laatbloeier noemen dus wie weet komt de transfer naar sc Heerenveen nog op mijn 35ste.

Als vrijwilligerswerk ben ik actief bij vv BEW als secretaris in het bestuur en zit in enkele neventaken zoals toernooi organisatie en ook deze top redactie. Ik hoop dat we het nieuws in de voetbal vereniging met de site en Facebook weer actief naar iedereen kunnen brengen want het gemis van de Goal is wel merkbaar.