Greenfixx helpt bij plaatsen lichtmasten

De woensdag morgen groep is wekelijks in de weer om de accommodatie van de vereniging netje en in goede staat te houden. Ook ontluiken vaak nieuwe initiatieven om verbeteringen aan te brengen, zo ook is het plan opgevat om verlichting aan te brengen bij het fietspad wat loopt vanaf de kantine naar de langewandenweg en nog een lichtmast te plaatsen aan het A Wanderspad.
De lichtmasten hebben we weten te verkrijgen uit de renovatie van de Dorpstraat, maar de masten met de bekabeling moesten ook nog in de grond gebracht worden.


De kabel er in spitten vonden we geen optie met al die boomwortels maar deze keer is het ons gelukt om de kabel in de grond te krijgen zonder te spitten. Joost Ottink van onze sponsor Greenfixx is afgelopen woensdagmorgen bij ons geweest en heeft er met zijn minikraan er voor gezorgd dat het kabel leggen een fluitje van een cent was. Met dit soort van sponsering is de vereniging uiteraard zeer blij. We hebben nu de hele zomer de tijd om alles, voor dat het s avonds weer vroeg donker word, klaar te krijgen. 

Joost namens de woensdagmorgen groep en ik denk dat ik namens de hele vereniging mag spreken HEEL HARTELIJK BEDANKT.
 
Namens de woensdagmorgen Jac.Dolsma.