Denk aan BEW met de Rabobank Clubkas Campagne

bannerliggend 1

De jaarlijke Rabobank Clubkas Campagne komt er weer aan, bewaar het ledenboekje "Dichterbij" en maak gebruik van je stemrecht om BEW een steuntje te geven in de clubkas. Het loont echt!

 

Zamel geld in voor uw vereniging of stichting

Ook in 2017 kan uw vereniging of stichting een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Zuidwest-Drenthe draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving.

Door middel van stemmen bepalen de leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe de hoogte van de donatie voor uw vereniging/stichting.

Leden bepalen de hoogte van het bedrag

De Rabobank Clubkas Campagne stelt uw vereniging of stichting in staat een donatie te verdienen. Dit jaar stellen we een bedrag van € 50.000,- beschikbaar. We vinden het belangrijk dat leden van de bank invloed hebben op de hoogte van de donaties. Hoe meer stemmen uw vereniging/stichting haalt, hoe hoger de donatie. Er geldt een maximum opbrengst van € 1.000,- per vereniging/stichting.

Stemperiode

Van 1 september t/m 14 oktober mogen alle leden hun stem uitbrengen op hun favoriete verenigingen of stichtingen. Bij de derde editie van ledenmagazine Dichterbij ontvangen deze leden vijf stemmen per adres. Ieder huishouden mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen.