BEW maatschappelijk betrokken

Vv BEW doet mee met een intitiatief van de gemeente, "Schoon belonen". Dit houd in dat we als vv BEW 9 KM aan weg en bermen schoon houden voor een beloning in euro's die we kunnen spenderen voor een uitbreiding aan ons clubgebouw. We hebben gekozen voor zonnepanelen om een mooi start bedrag te hebben, er komt een onderzoek naar de geschiktheid van zonnepanelen op ons gebouw of onze grond.

Uiteraard moet er eerst gezwoegd worden voordat we de beloning in ontvangst mogen nemen, eens per maand wordt van ons verwacht dat we de route lopen/fietsen om het vuil langs de route op te halen. De straten in Vledder zelf zijn verdeeld maar de route richting wapse via het fietspad langs de AA en de Vledderlanden tot aan de Helomaweg zal met regelmaat gecontroleerd moeten worden.

Laat je van je goede kant zien en meldt je aan bij 0629555450 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., als een aantal personen eens per jaar lopen is het zo gedaan.

Zwerfvuil