Privacy wetgeving

Vanaf 25 mei geldt deze nieuwe privacy wet. Als voetbalvereniging verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven in ons privacy statement op https://vvbew.nl/diversen/downloads.
Leden en/of hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangeven wanneer zij wensen dat een lid niet herkenbaar in beeld (bv. op een teamfoto of op een foto van een wedstrijdverslag/evenement) op de site of op sociale media wordt gebracht.


Ditzelfde geldt ook voor bezoekers aan sportpark “De Lange Wanden”: op het sportpark kunnen er foto’s gemaakt worden bij wedstrijden en/of evenementen. Mocht u hier bezwaar tegen maken, dan kunt u dit kenbaar maken bij de bestuursleden.


Een lid van v.v. BEW kan in de voetbal.nl app het zichtbaarheidsniveau van zijn/haar gegevens beheren.
Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.


v.v. BEW heeft in haar privacy statement beschreven hoe zij handelt wat betreft de persoonsgegevens van haar leden.