Verslagen archief

 

Jubbega JO11-4 - BEW JO11-2 (28-10)

Jubbega JO11-4 - BEW JO11-2 (28-10)

Melwin scoort in de 5e min. Mooie voorzet van Maarten waarna Bram soort 0-2. Jubbenga doet een aanval, BEW komt snel terug en Melwin scoort 0-3 . Kort daarop BEW weer aan de bal Bram scoort 0-4. Dit allemaal in de eerste 10 minuten.Jubbenga heeft in de 14e minuut een corner die niet benut wordt, BEW komt snel terug en Silke scoort 0-5 Kort erna nogmaals Silke 0-6. Silke krijgt nog een kans , deze wordt net op de doellijn gehouden door de keeper. 20e minuut Melwin scoort 0-7, Bew houdt de druk er op Bram schiet net naast. 24e minuut eerste redding van Thomas,BEW in de aanval voorzet Melwin en Bram scoort 0-8 . Melwin deed in de 25e minuut nog een schot op het doel, deze wordt gered door de keeper, ruststand 0-8 voor BEW.

2e Helft

26e minuut, rommelige aanval maar Melwin scoort 0-9.Mooie aanval van Maarten en Bram , helaas net naast geschoten. Een keurige aanval in de 6e minuut 0-10 doelpunt door Melwin na een voorzet van Bram. Na een ingooi een mooie kans voor BEW Melwin schiet over. Aanval BEW diverse kansen voor BEW zonder doelpunten. In de 11e minuut wordt er gescoord door Silke 0-11. 13e minuut schot op doel door Imre , deze wordt tegen gehouden door de keeper. Jubbenga valt aan BEW komt terug en scoort in de 41e minuut door Bram 0-12. Maarten schiet voor het doelvan Jubbenga, door een eigen doelpunt wordt het 0-13 in de 19e minuut. Door een mooie voorzet van Silke scoort Bram 0-14. Dit is de eindstand, de scheidsrechter fluit af na 20 minuten, .

 

 

 

Kabouters 1ste wedstrijd (11-03)

Kabouters 1ste wedstrijd (11-03)

Na een lange winterse voorbereiding is de voorjaarscompetitie eindelijk begonnen voor onze mini’s. De spanning van de spelers en de leiding was om te snijden. De hele afgelopen week konden ze niet slapen en eindelijk was het zover. Afgelopen zaterdag om 9 uur vertrokken ze in de spelersbus van Brinkzicht naar Steenwijkerwold. Zwaar afgetraind, maar wel moe van de weinige nachtrust begonnen ze aan de wedstrijd.

 

Het spel ging heen en weer en opgejaagd door de onze fanatieke supporters, ook wel Blue White Army genoemd, speelden onze kleinsten de sterren van de hemel. Nolan wist in zijn debuut als keeper meteen zijn talenten te laten zien door het doel lang schoon te houden, echter  1 klein misverstand tussen de veldspelers en de keeper resulteerde in een achterstand van 1-0.

 

Meteen zag de leiding de enorme veerkracht van hun team want ze lieten zich niet uit het veld slaan. Nick en Twan bleven geroutineerd ver van hun eigen doel spelen. Dilano verdeelde het spel als een orkestmeester zodat de onze voorhoede Geert en Judith de ene aanvalsgolf na de andere op Steenwijkerwoldse doel afvuurden. Het kon ook niet uitblijven, Judith maakte op miraculeuze wijze haar eerste BEW doelpunt en daarmee haalden we een punt binnen en behielden onze leidsters Tamara en Saskia hun ongelsagen status.

 

De volgende wedstrijd zal het team aangevuld worden met Luuk, Nowelle en Ben, wat een fantastische toekomst heeft BEW.

kabouters